Annons

Annons

Annons

Allsvenskan damer

SAIK laget i längsta laget: "Efter straffen blir vi för långa"

Tredje raka förlusten noterades SAIK damerna för när laget förlorade första matchen i dubbelmötet med Nässjö/Tranås med 4–1.
– Vi blir frustrerade och tappar i andra och får inte med tilläckligt med folk med i anfallet, säger Sara Nygårds i Sandviken.

Michelle Löfblad SAIK´s ende målskytt när laget föll mot Nässjö/Tranås.

Bild: Arkiv

Sandvikens AIK´s bandydamer väntar ännu på första segern. På lördagen var laget, till skillnad mot förra helgens match mot VSK, med från start och det var ställningskrig första halvtimmen.

Annons

Annons

– Vi är bra med och för matchen tycker jag. Lite trevande i inledningen från båda lagen, men det helt klart vi som är mest kreativ i första halvlek.

Underläge med 1–0 i halvtid oroade inte, och när kvitteringen kom på straff av Michelle Löfblad så vädrade de svartvita seger.

– Vi blir frustrerade i andra. Dom gör 2–1 på en hörna och sedan 3–1 på straff med halvtimmen kvar. Då blir vi för långa och får inte med tillräckligt med folk i anfallet, säger Nygårds.

Totalt sett är det dock ett fall framåt men till returen på söndagen krävs lite mera för att få revansch.

– Vi tror på vår spelidé och är jäkligt revanchsugna, avslutar Sara Nygårds.

Lina Forsberg är avstängd i söndagens match efter ett våldsamt slag på stopptid. Om den avstängningen blir längre än så är för tidigt att säga.

NT Bandy–Sandvikens AIK 4–1 (1–0)

Målen: 1–0 (39) Sanna Gustafsson, 1–1 (51) Michelle Löfblad (straff), 2–1 (56) Matilda Svenler, 3–1 (68) Matilda Svenler (straff), 4–1 (90+4) Lisa Elg.

Hörnor: 10–11.

Domare: Kent Lisell.

Publik: 112.


Michael Hallner

073-808 89 86
michael.hallner@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan