Annons

Annons

Annons

Campese lämnar VSK för Brynäs

KLART: Campese lämnar VSK – blir klubbchef i Brynäs

Ryktena har sagt att Michael Campese är på väg bort från VSK.

På måndagen blev det klart att Grönvitts klubbchef nu flyttar till Brynäs

Text

Michael Campese lämnar VSK.

Bild: Anders Granlund

Annons

Brynäs presenterade Michael Campese i ett pressmeddelande på måndagseftermiddagen, på samma gång som VSK i ett eget pressmeddelande bekräftar att han lämnar klubben.

– Tio år går fort när man får umgås med fantastiska människor både i och utanför klubben. I VSK och i synnerhet VSK Bandy behöver alla vara svensk mästare i sin roll. Tiden i VSK är den bästa i mitt liv, tack till er alla! Ni och föreningen har gett mig ett enormt stöd och den bästa av skolor som nu gjort att jag får en fantastisk möjlighet i en av Sveriges största förening. VSK består och VSK kommer alltid igen, vi ses på läktaren, säger Campese själv i pressmeddelandet.

Annons

Annons

För pluskunder: Se vår livesändning direkt från Gavlerinken här

Det var i förra veckan som uppgifterna att Campese var på väg att lämna VSK började florera, på supportersajten Anno 1904. Campese har verkat i klubben i tio år, innan han nu väljer att lämna.

– Att Micke får chansen att gå vidare i karriären är självklart fantastiskt roligt för honom och han är så värd den chansen. Mickes otroliga engagemang och hans brinnande intresse för bandyn har varit helt avgörande för VSKs framgång under hans ledning. Hans kreativa sätt och hans känsla för relationer har utvecklat VSK Bandy på flera olika sätt. Att ersätt Micke kommer inte vara enkelt, det finns bara en. Ett beslut av detta slag skapar också möjligheter att förändra och se över vad VSK Bandy behöver för framtiden och det arbetet är redan påbörjat av styrelsen, säger VSK Bandys ordförande Gisela Stockhaus i pressmeddelandet.

Campese kommer arbeta kvar i VSK fram till den 7 maj, då han lämnar för Brynäs.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan