Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

Nya regeltestet kritiseras – svaret från förbundet: "Vi måste vara några som tänker och vågar"

Det nya regeltestet väcker reaktioner i bandy-Sverige. Både Anders Svensson och Andreas Westh har uttryckt sig kritiskt.

Svaret från förbundshåll?

– Jag skulle vilja att offsiden hävdes även vid inslag, säger Per-Anders Gustafsson, ordförande i landslagskommittén som ligger bakom regeltestet.

Per-Anders Gustafsson, ordförande i landslagskommittén, och Edsbyns målvaktsveteran Anders Svensson. Foto: Svenska bandyförbundet / Peter Axman (infälld bild)

Annons

På tisdagen uttalade sig Anders Svensson, Andreas Westh och David Karlsson om de nya reglerna som ska testas under ett tjugotal av höstens träningsmatcher. I de utvalda matcherna tas offside bort vid utkast och det är också tillåtet för anfallande lag att ha spelare i offensivt straffområde när motståndarlagets målvakt sätter i gång spelet efter "död boll".

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy