Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

För tredje säsongen – du bestämmer vilka som ska vinna Bandypulspriset

Första året röstades Johanna Pettersson och Daniel Berlin fram som vinnare, andra året gick Bandypulspriset till Matilda Plan och Johan Esplund.

Nu är det dags att återigen rösta fram vinnarna av Bandypulspriset – och precis som tidigare så är det du som bestämmer. Så ta chansen att rösta!

Text: 

Matilda Plan, VSK och Johan Esplund, Villa Lidköping, röstades fram av våra läsare till Bandypulspriset 2019. Nu är det dags igen – rösta på dina favorit. Bild: Rasmus Ellvin/Rikard Bäckman

Annons

Första året delades Bandypulspriset ut på bandygalan på Uppsala slott. Premiärpriset, som Bandypulsanvändarna röstade fram, gick till stolta vinnare i Sandvikens Daniel Berlin och Skutskärs Johanna Pettersson. Året efter, det vill säga förra säsongen, så var det Johan Esplund, Villa Lidköping, och Matilda Plan, Västerås SK, som överraskades och fick sina pris i livesändningar.

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan