Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Regeringens publikbesked vid evenemang

Beskedet: Regeringen öppnar för sittande publik på idrottsevenemang

Förbudet mot folksamlingar med fler än 50 personer kvarstår, men samtidigt öppnar regeringen för att ta in mer publik på idrottsarenorna. Under en presskonferens på fredagen meddelande kulturministern Amanda Lind och inrikesministern Mikael Damberg att de utreder hur man skulle kunna göra undantag för sittande publik på idrottsevenemang.

Bilder: Bildbyrån.

Annons

Under fredagsförmiddagen höll kulturminister Amanda Lind och inrikesministern Mikael Damberg en pressträff där de bland annat meddelade att regeringen kommer att remittera två förslag för att förbereda för lättnader i förbundsförordningen. Det ena förslaget handlade om serveringställen och det andra förslaget påverkar idrotten där publiksituationen varit ett stort samtalsämne sedan corona-läget satte stopp för publik på läktaren.

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy