Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

KLART: Bandypuls jättesatsning – livesänder 31 toppmatcher på en månad

Hela Svenska cupen och nya Vänersborgsklubban cup exklusivt.

Dessutom damernas finalhelg i Svenska cupen och det som återstår av de redan utlovade träningsmatcherna.

Bandypuls ger dig 31 (!) livesända toppmatcher från svensk bandy den kommande månaden.

– Vi är otroligt stolta, det här är jättehäftigt, säger Rikard Bäckman.

Text: 

Bilder: Bildbyrån

Annons

Bandypuls har nu glädjen att gå ut med hela schemat för resten av försäsongen i svensk bandy. Bonnier News Local, där Bandypuls ingår, har nyligen gjort klart med exklusiva sändningsrättigheter för:

► Vänersborgsklubban cup, herrar – 9-11 oktober

Ny turnering i svensk bandy, som spelas i Vänersborg. IFK Vänersborg, Villa Lidköping, AIK och Frillesås möter varandra och det lag som toppar tabellen på söndagen vinner turneringen. Bandypuls livesänder alla sex matcher exklusivt.

► Svenska cupen, herrar – 23-25 oktober

Den 16:e upplagan av turneringen, som spelas i Lidköping 23-25 oktober. Bandypuls livesänder allt exklusivt – tolv gruppspelsmatcher fördelat på två grupper, de två semifinalerna och finalen.

Annons

Vi har dessutom gjort klart med:

► Svenska cupen, damer (finalhelg) – 10-11 oktober

Annons

Höstens gruppspel är avgjort – nu har VSK, Villa, Skutskär och AIK tagit sig till finalhelg i Västerås. Semifinaler på lördagen och final respektive bronsmatch på söndagen. Bandypuls livesänder de fyra matcherna.

Tidigare i höst berättade Bandypuls om att vi kommer att livesända totalt tio försäsongsmatcher för elitserielagen. Fyra av dem är nu spelade – här hittar du repriserna:

Sirius–HammarbyBroberg-SAIKSAIK–EdsbynSirius–AIK

Vi har därmed sex matcher kvar att leverera. Det blir dessa:

16/10: Edsbyn–AIK

17/10: Vetlanda–Frillesås

29/10: SAIK–Bollnäs

4/11: VSK–Motala

6/11: SAIK–AIK

6/11: Vänersborg–Villa

Annons

Allt detta blir alltså 31 stycken toppmatcher – både herr och dam och flera turneringar där det är tävling på riktigt.

Annons

– Det känns nästan för bra för att vara sant och vi är otroligt stolta. Bara livematcherna i sig motiverar ju att man ska vara kund hos oss – och då vill jag poängtera att vi gör nyheter och reportage om bandy varje dag också, säger Rikard Bäckman, projektledare för livesport i Bonnier News Local och redaktör på Bandypuls.

Bli kund hos Bandypuls i dag – den här länken är snabbaste vägen. Om du är papperstidningskund på någon av Bonnier News Locals titlar, exempelvis Ljusnan, VLT, Gefle Dagblad, Falu-Kuriren eller Sundsvalls Tidning, så ingår Bandypuls i ditt abonnemang. Då är det bara en digital aktivering som krävs. Samma princip gäller om du är Plus Premium-kund digitalt, då ingår också Bandypuls för dig.

– Företagets tankar om livesport generellt är inte tillfälliga, utan det är full kraft och fokus på det området även framåt, säger Rikard Bäckman.

Annons

Annons

Till toppen av sidan