Annons

Annons

Annons

Bandy

KLART: Bandypuls officiell partner till Bandyallsvenskan – se 88 livesända matcher under säsongen

Redan till helgen drar Bandyallsvenskan igång.

Nu är det klart att du kan se hälften av alla seriens matcher live på Bandypuls under säsongen – det vill säga 88 till antalet.

– Bandyallsvenskan är en serie som engagerar och vi vill ha livesända matcher hos, så det här är ju en grym kombo, säger Rikard Bäckman.

Bandyplus livesänder från Bandyallsvenskan. Bild: Arkiv/Montage

Annons

TV: Se hela Bandyallsvenskans upptaktsträff igen i spelaren nedan

Inbäddat innehåll

Det är nu klart att Bandypuls är officiell partner till Bandyallsvenskan – och under säsongen som drar igång redan till helgen kommer du att kunna se 88 matcher live som Bandypulskund. Det är hälften av alla matcher som spelas i serien.

– Bandyallsvenskan är verkligen en serie som fått en rejäl statushöjning i sitt nya format, så det känns så klart fantastiskt bra att vi kan erbjuda våra kunder att se livematcher, säger Rikard Bäckman, redaktör på Bandypuls och projektledare för livesport i Bonnier News Local.

Annons

Annons

– Rent sportsligt är det ju faktiskt också en oförutsägbar historia, känslan är att alla kan slå alla i serien. Visst, favoriter finns det alltid, men jag tror att vi kommer få se en hel del oväntade resultat i vinter, fortsätter Rikard Bäckman.

Bandypuls kommer nu att meddela de fyra matcherna som du ser live från premiäromgången. Sedan kommer en större lista med matcher fram till årsskiftet. Snittet blir fyra matcher per omgång.

– Vi är jätteglada över att även i år ha ett bra samarbete med Bandypuls. Vi är stolta över att vi på detta sätt kunna sprida vår liga och visa upp hur stark och spännande Bandyallsvenskan är, säger Stellan Edström, ordförande i allsvenska serieföreningen.

För att kunna se Bandyallsvenskan live hos Bandypuls behöver du vara Plus Premium-kund. Enklaste sättet att bli det är via denna länk. Är du Plus Premium-kund eller papperstidningsprenumerant hos någon av tidningssajterna i Bonnier News Local så ingår Bandypuls i ditt befintliga abonnemang.

Läsning om Bandyallsvenskan:

Övergångar, nyckelspelare och tabelltips – här är Mårtenssons superguide till Bandyallsvenskan

Annons

LISTA: Rudell till allsvenskan – här är seriens tio bästa anfallare: "En riktig klassgubbe"

PREMIÄRHELG – Här är matcherna från Bandyallsvenskan som du ser live på Bandypuls

Lördag 14.00: Nässjö IF–Gripen Trollhättan BK

Lördag 15:00: UNIK–Katrineholm

Lördag 15.00: Lidköpings AIK–Jönköping

Söndag 19.00: Tillberga–IFK Rättvik

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan