Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

Rikard Bäckman blir ny chefredaktör för Bandypuls: "Vi har massor av spännande saker för den kommande säsongen"

Bandypuls får en ny chefredaktör. Rikard Bäckman, 36, tar över efter Tomas Froms. – Ett hedersuppdrag som jag verkligen ser fram emot, säger Rikard Bäckman.

Annons

Bandypuls är ett av Bonnier News Locals varumärken och tidigare har Bandypuls haft samma chefredaktör som Hälsingland. I strategin att varje varumärke ska ha sin egen chefredaktör, så får nu Bandypuls en egen chefredaktör i form av Rikard Bäckman.

Rikard har jobbat som redaktör på Bandypuls de senaste åren och har tidigare varit nyhetschef inom före detta Mittmedias gemensamma sportredaktion.

Annons

– Det har varit häftigt att se den utveckling Bandypuls har haft sedan starten 2013 och hur uppskattad produkten är hos våra användare, säger Bäckman och fortsätter:

Annons

– Vi ska fortsätta att vara nyhetsledande och vi har massor av spännande saker för den kommande säsongen, som vi kommer presentera inför säsongens start.

Mikael Nestius, affärsområdeschef Bonnier News Local:

– Bandypuls har visat att det går att lyckas med en nischad produkt som är helt digital. Med Rikards driv och kompetens så kommer Bandypuls nu att fortsätta utvecklas.

Rikard tillträder tjänsten omgående.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy