Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

Annandagsfest och heta toppmatcher – Bandypuls livesänder från damernas elitserie

Sedan tidigare sänder vi rejält med matcher från allsvenskan herr – som kommuniceras vecka för vecka.

Nu kan Bandypuls stolt berätta att det blir två livesända matcher i december månad från elitserien dam.

– De tre topplagen, så det ska bli riktigt häftigt, säger chefredaktören Rikard Bäckman.

Text: 

Annons

Bandypuls livesände rejält med matcher av olika slag under försäsongen; träningsmatcher för elitserielagen på herrsidan, DM i Hälsingland, Vänersborgsklubban cup i sin helhet, hela Svenska cupen herr – och det rafflande slutspelet i Svenska cupen dam.

Sedan, till seriestart, gjorde vi klart med rättigheterna till att sända hälften av alla matcher i allsvenskan herr, en satsning som påbörjats och är aktiv.

Annons

Annons

Nu kommer vi med mer.

Nu på lördag ser du som Bandypulskund Villa Lidköping–AIK från elitserien dam live. Och på annandag jul, bandyns egna julafton, livesänds regerande mästarlaget sedan två säsonger tillbaka, VSK, när Villa Lidköping kommer på besök.

– Vi är givetvis mycket glada över att kunna visa landets tre bästa lag när de spelar elitseriematcher, säger Rikard Bäckman

Notera att detta är livematcherna den här sidan 2020. Efter nyår kommer vi kliva på med ytterligare några livesända matcher från elitserien dam – vilka kommuniceras då.

– Det är för att vi fortfarande inte vet riktigt var säsongen tar vägen givet coronasituationen. Ett annat skäl är att vi i så hög grad som möjligt vill välja de matcher som är hetast "för dagen", säger Rikard Bäckman.

Här är livematcherna från elitserien dam i december

Lördag 5 december 16.00: Villa Lidköping–AIK

Annandag jul 26 december 16.45: Västerås SK–Villa Lidköping

Annons

Annons

Till toppen av sidan