Annons

Annons

Annons

Bandy

ALLSVENSKAN: Dramatiken om kvalplatserna – här är veckans livesända matcher på Bandypuls

Kampen om platserna till elitseriekvalet är stenhård – när knappt tre veckor av serien återstår.

Här är de utvalda livematcherna du kan se på Bandypuls vecka 6.

Text

Bild: Arkiv

Annons

Precis som tidigare under säsongen så har vi på Bandypuls meddelat vecka för vecka vilka nya matcher vi livesänder från allsvenskan. Där vi står nu är det ett tämligen enkelt arbete; full huggning om de två platserna i elitseriekvalet utspelar sig just nu.

Rättvik, Gripen Trollhättan, Åby/Tjureda, Ljusdal och Kalix har samtliga chansen att ta klivet upp denna speciella coronasäsong när elitserien kommer att utökas från 14 till 16 lag 2021/2022.

Annons

Annons

– Man sitter på sin kammare och räknar och spekulerar om vilka lag som ska greja de här kvalplatserna. Men när det ska avläggas sitt tips så låser det sig. Säger väl egentligen allt om den här galna serien där ingen går säker förutom Örebro som gått helt rent, säger Rikard Bäckman, chefredaktör på Bandypuls.

I matchurvalet fram tills serien är klar kommer Bandypuls så klart att satsa på matcher där det finns en tydlig kvalkamp. Därför ser den här veckans schema för livesända matcher ut så här:

Schema – livesända matcher från Bandyallsvenskan vecka 6

Fredag 12 februari, 19.00: Ljusdal–Rättvik

Lördag 13 februari, 16.00: Gripen Trollhättan–Jönköping

OBS! Två av våra planerade TV-matcher har flyttats på grund av smittorisk. Det handlar om Kalix–Katrineholm, som skulle ha spelats på söndag och som ännu inte fått något speldatum. Samt Örebro–Åby/Tjureda, som flyttas från lördag 13 februari till 24 februari.

***

För att kunna se matcherna som livesänds på Bandypuls behöver du vara kund. Enklaste sättet att bli det är HÄR – bäst via desktop. Alla matcher som livesänds hittills den här säsongen hittas repriserna i vårt LIVE-flöde. Det hittar du HÄR.

Annons

– Påminner också om att vi har en livesänd match kvar från elitserien dam, kan bli dramatik att följa från SAIK–AIK i sista omgången. Dessutom kommer vi givetvis att varva upp bevakningen generellt, särskilt från elitserien herr, när slutspelet drar igång. Det bästa från svensk bandy ska du få hos oss på Bandypuls, säger Rikard Bäckman.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan