Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

Efter hårda kritiken – så svarar disciplinnämnden: ”Det stämmer”

Jönköping Bandy fick 10 000 kronor i böter och en längre avstängning på sin spelare Oskar Davidsson. Men klubben har beslutat sig för att överklaga och nu svarar disciplinnämnden på kritiken, som bland annat går ut på att nämnden inte tagit hänsyn till Jönköpingstränarens yttrande. – Det stämmer, säger nämndens ordförande Bengt Arwidson och förklarar varför.

Fem matchers avstängning för Oskar Davidsson plus böter på 10 000 kronor till Jönköping Bandy. Nu svarar disciplinnämnden på kritiken efter sin dom.

Bild: Magnus Sundvall

Annons

Den största irritationen mot disciplinnämnden handlar om att man helt bortser från Jönköpingstränaren Tobias Asplunds yttrande där han redogjort för vad som hände mellan spelare, domare och supervisorn Kent Lisell.

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy