Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hallarna – frågan som avgör bandyns framtid

Samma situation – olika åsikter: "Vi ska spela utomhus"

Bandyn utvecklas allt mer mot att bli en inomhussport. För Sirius och Hammarby är det ett faktum som sätter klubbarna i en klurig sits – och utmanar dem att ge upp en del av sin identitet. Detta har de olika inställning till. Sirius planerar för en framtid inomhus – Hammarby tycker tvärtom. – Vi gillar att spela utomhus, säger Pär Steen, Hammarbys ordförande.

Studenternas IP och Zinkendamm – två legendariska spelplatser för bandy. Sirius och Hammarby har olika syn på hur framtidens utmaningar ska hanteras.

Bild: Bildbyrån

Annons

När Sirius ordförande Peter Nordgren får höra vad han blir uppringd för att prata om, sätter han direkt ord på det som säkerligen varje bandyintresserad person känner igen sig i:

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy