Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

Nya RDK-ordföranden om arbetet i motvind: "Jag vill skapa något nytt och bättre"

När Anne Holopainen tackade ja till att bli ny ordförande i regel- och domarkommittén hade hon knappast föreställt sig vad det skulle innebära. Efter en intensiv start har hon nu lyckats släcka flertalet bränder, lugna domarföreningarna, organisera det strategiska arbetet, tillsätta två nya medlemmar till kommittén – och även svara på en del arga reaktioner. – Vi är en för liten sport för att fajtas, säger Anne Holopainen.

Domarna ser ut att komma till start när de första träningsmatcherna spelas i helgen.

Bild: Bildbyrån

Annons

I svallvågorna av stormen som innefattade förbundsordförande Per-Anders Gustafsson och regel- och domarkommittén (RDK), som sedermera avgick i protest, har nya RDK-ordföranden Anne Holopainen börjat forma sin nya kommitté.

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy