Annons

Annons

Domarna avbryter strejken: "Skönt att alla frågetecken är borta"

Elitdomarnas strejk är över. Regel- och domarkommittén och elitdomarna har enats i en väg framåt för att komma väl förberedda till seriestarten i oktober. Därmed är domarnas medverkan räddad i träningsmatcherna framöver. – Det är en ganska tydlig inriktning att förbundet satsar på domarna framöver, säger Daniel Labe, talesperson för elitseriedomarna.

Domarna, här Jacob Liljegren, kan snart vara tillbaka på isen. Foto: Bildbyrån

Annons

Domarföreningarna har strejkat i protest mot att förutsättningarna inför säsongen försämrats, vilket orsakats av fördröjningar i arbetet från regel- och domarkommittén (RDK). RDK som tvingades starta om arbetet på noll med nya ordföranden Anne Holopainen som ordförande, sedan hela den tidigare kommittén avgick i protest mot bandyförbundets ordförande Per-Anders Gustafsson.

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy