Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fortaxa Cup 2021

KLART: Bandypuls livesänder turnering med topplagen: "Diamanten på försäsongsberget"

Finallagen från i våras – och nya utmanaren i toppen inför den kommande säsongen.

AIK, Villa Lidköping och VSK gör upp i Fortaxa Cup i Stockholm 24–26 september och Bandypuls livesänder de tre matcherna.

– Det kan mycket väl vara så att det är den kommande topptrion i elitserien som möts här. Så det här känns som diamanten på försäsongsberget som vi livesänder, säger Rikard Bäckman, chefredaktör på Bandypuls.

Erik Petterssons AIK, Henrik Kjellssons VSK och Christoffer Edlunds Villa Lidköping möts i Fortaxa Cup – som Bandypuls livesänder.

Annons

Bandypuls har redan presenterat elva livesända träningsmatcher på försäsongen. Söndag 22 augusti var det också dags för första – när vi fick se VSK köra över Hammarby med 14–0.

Den matchen i repris, och samtliga kommande, hittas i Bandypuls LIVE-flik.

Annons

Annons

Nu är det dags att presentera ytterligare liveinnehåll från försäsongen.

Bandypuls har precis gjort klart med sändningsrättigheter för turneringen Fortaxa Cup – där finallagen från i våras, AIK och Villa Lidköping, möter varandra och den nya utmanaren VSK.

Turneringen, med matcher fredag, lördag och söndag, spelas 24–26 september och du som Bandypulskund ser matcherna live.

Är du inte kund hos Bandypuls? Bli det HÄR.

– Det kan mycket väl vara så att det är är den kommande topptrion i elitserien som gör upp i den här försäsongscupen. Det är så klart väldigt glädjande att vi livesänder den – det känns som diamanten på försäsongsberget, säger Rikard Bäckman, chefredaktör på Bandypuls.

Det handlar om fullängdsmatcher i Gubbängens skridsko- och bandyhall. Spelprogrammet som följer:

Fredag 24 september (19.00): Västerås SK–AIK.

Lördag 25 september (15.00): Villa Lidköping–Västerås SK.

Söndag 26 september (15:00): AIK–Villa Lidköping.

Ambitionen är att Bandypuls skall kliva upp på en högre produktionsnivå i dessa tre matcher, med lite mer än bara en vanlig enkameraproduktion. Dessutom med något slags studioinnehåll under den här helgen, med våra redaktörer och experter.

Annons

– Vi håller på och jobbar fram formerna för detta. Men en speciell turnering på högre sportslig nivå kräver också det lilla extra i bevakning, säger Rikard Bäckman.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy