Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

De följdes åt sedan 90-talet – nu hyllar "Zocke" bortgångne vännen: ”Ställde alltid upp”

Han kallar honom för "en av de största i klubbens historia". Nu minns före detta klubbchefen i Tillberga, Tobias "Zocke" Johnsson, sin vän Thomas "Pinno" Engström. "Idrotten och samhället behöver fler människor som han", skriver han i en mailintervju med Bandypuls.

Tobias "Zocke" Johnsson sörjer sin vän och kollega Thomas "Pinno" Engström. Foto: Rikard Bäckman/Dan W Boter OBS: Fotomontage

Annons

Sorgen inom Västeråsbandyn är i allra högsta grad fortfarande påtaglig efter förra veckans två dödsfall. Sedan tidigare har sociala medier fyllts med hyllningar till VSK:s Karl-Erik Eckemark och Tillbergas Thomas "Pinno" Engström och under tisdagen uttryckte även VSK-tränaren Michael Carlsson sin sorg kring de båda vännernas död.

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy