Annons

Annons

Annons

Bandy

Daniel Andersson jobbar med Bandypuls den här säsongen – som TV-expert

Bandypuls nysatsar på veckoprogrammet Bandypuls TV.

Då är det klart att poängkungen och tidigare landslagsstjärnan Daniel Andersson blir en av oss.

– Jag kan dela ut blomsterbuketter och risnudlar till lag och spelare utan att favorisera någon, säger han.

Text

Daniel Andersson är klar som expert för Bandypuls.

Annons

Historien är redan berättad – ni som läst Bandypuls genom åren kan den.

Daniel Andersson, landslagsstjärna, poängmaskin och storprofil, avslutade karriären med att vinna poängligan i elitserien 2016/2017. Sedan var han tillbaka i AIK till säsongen 2020/2021 – en resa som Bandypuls följde genom en specialdokumentär.

Nu är karriären nedlagd, på riktigt om man ska tro huvudpersonen själv. Han har blivit avtackad av AIK, men öppnat för något slags framtida uppdrag i bandysporten.

Annons

Annons

Det har han fått nu.

Bandypuls kan stolt berätta att vi har anlitat Daniel Andersson som expert i våra TV-program. Samtidigt som den förre storstjärnan gör entré gör vi också en nystart med formatet.

– Det blir kul att studera bandy på ett annat sätt. När man spelar har man sin egen utveckling och sitt lags prestation i fokus. Nu får jag bevaka bandyn på nära håll med ett annat öga, säger Daniel Andersson och fortsätter:

– Jag ser ju på bandy på ett speciellt sätt och jag hoppas att jag kan ge min bild av vad det jag ser och hur jag upplever det. Och förmedla det till alla tittare.

Under säsongens gång kommer han att bjuda på både sågningar och hyllningar.

– Jag hoppas att jag kommer uppfattas som objektiv, där jag kan dela ut blomsterbuketter och risnudlar till lag och spelare utan att favoriserar någon.

Andreas Tagg, redaktör på Bandypuls, säger så här om värvningen av Daniel Andersson:

– Fantastiskt kul, såklart. Vi vet att Bandypuls TV har varit väldigt uppskattat och tillskottet med "Danne" gör programmet ännu bättre. Han är en stor profil med ett vasst bandyöga och med en personlighet som kommer göra sig riktigt bra i TV.

Annons

Premiäravsnittet med Daniel Andersson i Bandypuls TV sänds i slutet av september. Därefter publiceras Bandypuls TV en gång i veckan, samt som extrainsatt program vid större nyhetshändelser.

Annons

SE DOKUMENTÄREN MED DANIEL ANDERSSON HÄR:

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan