Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fortaxa Cup 2021

Maxad satsning under Fortaxa cup – studiosändningar varje matchdag: "Kommer höja nivån"

En kraftmätning mellan SM-finalisterna och den nya guldutmanaren. Det är vad som väntar i topplagsturneringen, Fortaxa Cup. – Bandypuls höjer ribban till en ny nivå med maxade studiosändningar och en större produktion, säger Bandypuls chefredaktör Rikard Bäckman.

Daniel Mossberg, Martin Landström och Christoffer Edlund gör upp i Fortaxa Cup – då storsatsar Bandypuls med extra matiga livesändningar, berättar Rikard Bäckman.

Annons

LÄS MER: Bandypuls stjärnvärvar – förre landslagsstjärnan blir expert

Hela 20 försäsongsmatcher livesänds av Bandypuls den här försäsongen enligt nuvarande plan. Och allt livegodis från försäsongen finns självklart kvar att konsumera på vår sajt, här.

Men nu väntar cupen alla bandyälskare väntat på. Ni vet matcherna som beskrivs ha guldkant, vara grädden på moset och diamanten på försäsongsberget. Det handlar naturligtvis om Fortaxa Cup där några av topplagen deltar.

Annons

Annons

– Som jag sagt tidigare ser detta ut att bli den kommande topptrion i elitserien. Att Bandypuls sänder dramatiken och alla tre matcher är glädjande. Det här är diamanten på försäsongsberget, säger Rikard Bäckman, chefredaktör på Bandypuls.

Hela kalaset kommer att kunna följas på Bandypuls 24, 25 och 26 september. Det är finallagen från i våras, AIK och Villa Lidköping som möter varandra och den stora guldutmanaren VSK.

Christoffer Edlunds Villa Lidköping som tog hem SM-guldet i april är en av tre ruggigt starka lag i Fortaxa Cup.

Bild: Bildbyrån

Bandypuls kommer att växla upp och maxa sändningarna från matcherna i Stockholm. Det blir en hög produktionsnivå i dessa tre matcher som kryddas med matiga studiosändningar på plats i Stockholm. Något annat än det bandytittarna är vana att se, med andra ord.

Dessutom kommer matcherna under lördag och söndag produceras med fler kameror än vanligt.

– Bandyfolket är ju vana att se det allra mesta från en kamera. Under lördagen och söndagen är produktionen utökad med flera kameror, men under alla matchdagarna blir det massor av liveintervjuer kring matcherna och studiosnack.

Studion på plats programleds av Christoffer Million och Emelie Nyström på fredag. På lördag och söndag är det Andreas Hanson och Emelie Nyström som håller i studiosnacket. Hela cupen kommenteras av den rutinerade bandykommentatorn Robin Mårtensson.

Annons

– Jag är helt på det klara med att detta lyfter upplevelsen för tittaren, säger Rikard Bäckman.

Är du inte kund hos Bandypuls? Bli det HÄR.

Annons

Daniel Mossberg, här i Hammarby, är en intressant värvning av AIK. Till helgen matchas AIK mot tuffast tänkbara motstånd.

Bild: Peter Axman

Matcherna spelas i Gubbängens skridsko- och bandyhall enligt följande:

Fredag 24 september (19.00): Västerås SK–AIK. (Sändningsstart 18.40)

Lördag 25 september (15.00): Villa Lidköping–Västerås SK. (Sändningsstart 14.40)

Söndag 26 september (15:00): AIK–Villa Lidköping. (Sändningsstart 14.40)

Så gör du för att se matcherna:

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration! Genom att logga in på Bandypuls får du tillgång till alla matcher vi livesänder och alla plusmärkta artiklar på vår sajt. Vill du bli prenumerant, blir du det här.

LÄS MER: Hela försäsongens spelschema – så spelar alla lag i herrarnas elitserie

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy