Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Här är livematcherna som återstår – och så bevakar Bandypuls Svenska Cupen

Bandypuls har radat upp träningsmatcher, DM i Hälsingland och Fortaxa Cup under försäsongen.

Missa nu inte att flera spännande livesända träningsmatcher återstår på schemat – flera av dem genrep.

Bandypuls har livematcher kvar – och bevakar Svenska cupen ingående. Bild: Skärmdump/arkiv

Annons

Det var i mitten av augusti som Bandypuls stolt kunde meddela det stora schemat för försäsongens livesändningar.

När vi nu lämnar september och slängs in i elitseriepremiär-månaden oktober kan vi se tillbaka på fyra livesända matcher i DM i Hälsingland, tre heta toppmatcher i Fortaxa Cup – och sju "vanliga" träningsmatcher. Samtliga finns givetvis att se som repriser i Bandypuls LIVE-flik. Den hittar du HÄR.

Framåt finns en hel del spännande att se fram emot. Bandypuls har nämligen sex ytterligare träningsmatcher att livesända, från lördag 2 oktober (Bollnäs–Hammarby) till genrepen veckan innan elitseriepremiären.

– Matcherna vi har sänt hittills har varit synnerligen vältittade och uppskattade. Det mesta tyder så klart på att de kommande sex matcherna också blir det, säger Rikard Bäckman, Bandypuls utgivare.

Annons

Annons

Vilken match hittills har setts av flest?

– Först och främst är det inga dåliga tittarsiffror på någon av matcherna hittills. Men okej, den som setts av allra flest var VSK–AIK i fredags, första matchen i Fortaxa Cup, säger Rikard Bäckman.

De livesända träningsmatcherna som återstår är nu:

Lördag 2 okt, 12.00: Bollnäs–Hammarby

Torsdag 14 okt, 18.00: AIK–Edsbyn

Torsdag 21 okt, 19.00: Edsbyn–Bollnäs

Torsdag 21 okt, 19.00: Sirius–Hammarby

► Fredag 22 okt, 19.30: Villa Lidköping–Vänersborg

► Lördag 23 okt, 16.20: VSK–Sandviken

HELA LISTAN HÄR

***

Nu till helgen väntar Svenska Cupen herr 2021 i Lidköping. Med AIK, Edsbyn, Sandviken, Sirius, Vetlanda, Villa Lidköping, Vänersborg och Västerås. Bandypuls kommer att bevaka samtliga 15 matcher i turneringen i en liverapport samt med texter och nyheter. På söndagen, när det vankas semifinaler och final, är Bandypuls fysiskt på plats med ett reporterteam för att ge dig som läsare det lilla extra och det hetaste.

– Hela försäsongen är superviktig för oss på Bandypuls. Att bevaka den ingående är också den bästa vägen till att få en bra start på elitseriebevakningen i slutet av oktober. Häng med oss så missar du inget i bandyns värld, säger Rikard Bäckman.

Annons

Annons

Bandypuls Manager då? Jo, det populära spelet väntas återkomma för en tredje säsong.

– Jag kan inte ge något klart besked om datum när det släpps och så vidare. Men vår stora ambition är att köra Bandypuls Manager för grundserien 2021/2022, säger Rikard Bäckman.

Någon gång i oktober kommer Bandypuls även att genomföra ett omfattande plattformsbyte, för dig som läsare kommer både app och sajt upplevas bättre, ljusare, snyggare, tydligare och enklare att använda.

– Det här är något vi längtar efter, det blir alldeles säkert en förbättring, säger Rikard Bäckman.

För att ta del av allt innehåll som Bandypuls gör behöver du vara kund. Bli det HÄR.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy