Annons

Annons

krönika

Rikard Bäckman
Chefredaktören: Välkommen till nya Bandypuls – hoppas du gillar vad du ser

När saker och ting ser likadana ut för länge finns risken att man tröttnar.

Så därför: Bandypuls har nu fått en rejäl ansiktslyftning i såväl rent utseende som i funktion.

Välkommen till vår nya miljö – hoppas du gillar vad du ser.

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Bandypuls får nytt utseende. Bild: Rikard Bäckman/Arkiv

Annons

Jag är Rikard Bäckman, chefredaktör och ansvarig utgivare för Bandypuls. Tillsammans med redaktörerna Andreas Tagg, Andreas Hanson, Christoffer Million och från och med november Emelie Nyström driver jag landets, förmodligen världens, ledande leverantör av bandynyheter.

I kvalitet? Ja. I kvantitet? Det med.

Men. Bandypuls har nu haft i stort sett samma utseende år ut och år in.

Vi har tröttnat, har ni tröttnat?

Oavsett så lämnar vi nu det gamla bakom oss och hoppar friskt och raskt in i det nya. Bandypuls facelift – både på sajt och i app. I stora drag får vi en uppdaterad kostym, en som är lite ljusare och lite fräschare.

Tanken med den nya sajten är även att göra den mer överskådlig och lättillgänglig. Vi kommer att lyfta upp visst material i särskilda block på startsidan, så att du enklare kan hitta det. Till exempel hittar du "Bandypuls tipsar", där vi presenterar artiklar som vi anser vara särskilt läsvärda. Det kan vara allt från veckoaktuellt material till större långläsningar och fördjupningar från tidigare år.

Annons

Annons

Som med allt nytt så stannar inte utvecklingsarbetet upp i samma stund som vi trycker på lanseringsknappen. Nya Bandypuls kommer bara att bli bättre och bättre med tiden – det här är bara första steget. I det arbetet tar vi gärna emot synpunkter från er läsare, så tipsa oss om eventuella konstigheter eller önskemål.

Och till sist – givetvis har vi även fräschat upp vår populära app. Glöm bara inte att du måste uppdatera appen för att du även fortsättningsvis ska kunna ta del av världens bästa bandysajt den vägen.

I stora drag får vi en uppdaterad kostym, en som är lite ljusare och lite fräschare.

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy