Annons

Annons

Annons

Bandypuls Manager

Bandypuls Manager är tillbaka – tävla med ditt lag och vinn fina priser

Bandypulsredaktionen har filat på reglerna.

Nu är Bandypuls Manager tillbaka för tredje året – med ambitionen att användarupplevelsen ska vara ytterligare förbättrad.

Text

Bandypuls Manager är tillbaka – ta ut ditt lag 2021/2022 och tävla om fina priser. Bild: Bildbyrån/Rikard Bäckman

Annons

Det var inför säsongen 2019/2020 som Bandypuls körde sitt spel Bandypuls Manager för första gången – då för allmänheten. Förra säsongen valde vi att ha spelet tillgängligt för våra betalande användare.

– Det är inte gratis i vare sig arbetstid eller pengar att driva det här spelet och se till att utveckla det. Dessutom vill ju vi att våra användare, läsare av Bandypuls alltså, ska premieras. Bandypuls Manager är ett bra exempel på det, våra livesändningar och TV-program är andra, säger Rikard Bäckman, utgivare på Bandypuls.

Nu lanserar vi Bandypuls Manager 2021/2022 – även det för dig som Bandypulskund. Några tydliga förbättringar är gjorda för att göra spelet svårare och mer oförutsägbart.

Annons

– Tidigare har många managers valt försvarare som står på läktaren, för att undvika risken att dra på sig minuspoäng för utvisningar. Nu ger spelet mer poäng till försvarare som gör mål och assist och vi har dragit ner minuspoängen för både fem- och tiominutersutvisningar, säger Rikard Bäckman, som även är glad för andra saker kopplat till spelet:

Annons

– Tidigare säsonger har ju förstapriset varit olika paket på SM-finalerna, men i och med två coronafinaler på rad så har vi inte kunnat dela ut det. Jag hoppas verkligen att managervinnaren i mars verkligen får gå på final i vår regi, säger Rikard Bäckman.

Elitserien startar fredag 29 oktober, det är då du som Manager börjar tävla med ditt lag. Så det är ganska gott om tid kvar att ta ut den bästa elvan plus tränare.

Bandypuls kommer fortsätta utse månadsvinnare i spelet, vilka belönas med Bandypulsmössa och tre månader fri läsning och tittning på Bandypuls.

Säsongens vinnare: 12 månaders Bandypulsabonnemang, Finalpaket för två personer på SM-finalerna och två Bandypulsmössor.

Säsongens tvåa: 6 månaders Bandypulsabonnemang, två finalbiljetter och två Bandypulsmössor

Säsongens trea: 6 månaders Bandypulsabonnemang och två Bandypulsmössor.

Regler och poängsättning av spelare finns inuti spelet när du loggar in.

För att komma till spelet – gå in HÄR. I den nya sajtmiljön går du så här i menyerna: Mer > Manager.

Annons

Spelet fungerar bäst på desktop, men går även att spela i Bandypulsappen där du kommer att skickas vidare.

Annons

2019/2020 vann Christoffer Abrahamsson från Lidköping Bandypuls Manager – läs om det HÄR.

Förra säsongen tog Bengt Westlund från Sundsvall hand om den prestigefyllda titeln – läs HÄR.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan