Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Här avslöjar Andersson sitt lag i Bandypuls Manager: "Tror mycket på honom"

Han spränger banken för Christoffer Edlund och hoppas på leverans från backlinjen.

Här är experten Daniel Anderssons elva i Bandypuls Manager.

Bild: Bildbyrån / Bandypuls

Annons

TV: Se när Daniel Andersson avslöjar sitt Manager-lag

På fredag spelas elitserien äntligen igång. Det innebär också nystarten för succéspelet Bandypuls Manager som går in i sin tredje säsong.

Nu har den tidigare landslagsstjärnan och Bandypuls expert Daniel Andersson tagit ut sin elva inför elitseriepremiären. Av budgeten på en miljon kronor har Andersson lagt 200 000 på Villas skyttekung Christoffer Edlund, som är spelets dyraste spelare ihop med AIK:s storstjärna Erik Pettersson. Att välja Edlund är han dock inte ensam om. Trots prislappen har, i skrivande stund, 44 procent av alla coacher i Bandypuls Manager tagit ut Edlund i sitt lag.

Annons

Annons

Däremot har endast två procent av coacherna tagit ut Villas allroundspelare Petter Björling, som i spelet går som ytterhalv/mittfältare. Daniel Andersson är en av de som ger Björling förtroendet från start.

– Honom hoppas jag mycket på. Petter kommer att gå runt på mycket positioner och vara mycket på isen, och vi såg ju i SM-finalen vad han har för kapacitet, säger han i Bandypuls TV.

I försvarslinjen har Daniel Andersson satsat hårt på skyttet. Där finns Rasmus Sjöström från Västerås SK och Edsbyns mångsidige doldis Mattias Larsson. Den tredje försvararen är Victor Berling i Sandviken.

– Jag tror att Berling kan göra lite mål på hörnor och fasta situationer, han är farlig på det sättet. Sedan blir han inte särskilt mycket utvisad heller, säger Daniel Andersson.

För att kunna spela Bandypuls Manager behöver du vara kund på Bandypuls. Är du redan det och vill börja bygga ditt lag? Klicka här!

Här är Daniel Anderssons premiärlag i sin helhet

Tränare: Michael Carlsson (Västerås SK).

Annons

Målvakt: Max Bergström (Broberg).

Försvar: Rasmus Sjöström (Västerås SK), Mattias Larsson (Edsbyn), Victor Berling (Sandviken).

Mittfält: Petter Björling (Villa Lidköping), Alexander Härndahl (Villa Lidköping), Rasmus Skarps (Edsbyn), Pontus Nordström (Vetlanda).

Anfall: Isac Karlsson (AIK), Christoffer Edlund (Villa Lidköping), Edvin Isaksson (Vänersborg).

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy