Annons

Annons

Annons

krönikaBandy

Rikard Bäckman
Utgivaren: Här är några starka och goda skäl till varför du ska läsa Bandypuls

Även Bandypuls tog sig igenom pandemieländet – men samma tryck som vi är vana vid blev det så klart inte.

Nu stundar säsongen 2021/2022, och då ska vi tillbaka på högsta nivå.

Här är några skäl till varför det är värt att läsa oss.

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Man orkar nästan inte skriva något om pandemin. Skiten är på väg att ta slut, även om man ska ha stor respekt för den fortsatt. Hur det än är så är publiken tillbaka på idrottsarenorna, även på bandyn. Det känns nästan surrealistiskt.

Lika snabbt som man vande sig vid publikfria arenor, ja lika snabbt lär det väl gå åt andra hållet. Det är lätt att bli bortskämd – men jag hoppas att vi tillsammans kan stanna upp ibland och reflektera över supportrarnas värde.

Vi på Bandypuls tog oss också igenom de svåra åren (ja, det blev faktiskt åren), men lika bra som det ska vara blev det ju inte – när intresset minskar så är det färre som läser oss. Enkel matematik.

Utan större omsvep ska jag nu försöka lista några skäl till varför det är värt att hänga med oss säsongen 2021/2022. Givetvis vill jag även att du fortsätter läsa Bandypuls även när säsongen är slut, för vi är den enda bevakaren av den ädla sporten som tar det hemjobbet 365 dagar om året. Måhända är det dock en annan historia.

Annons

Annons

Nåväl. Kika här nedan.

Bandypuls Manager är aktiverat för tredje säsongen i rad. Första säsongen var det helt öppet för alla, andra året bara för våra kunder. Det vill säga dig som betalar för att vår verksamhet kan fortsätta. Nu gör vi så igen – efter lite skruvande på reglerna – Bandypuls Manager är kul tävla mot okända eller mot dina vänner, ta chansen att vinna fina priser både på månadsbasis och efter grundseriens slut.

Bandypuls Manager – Bandypulskunder spelar.

Bandypuls har nyhetsrätt på Elitserien. Med det menas att vi kan visa höjdpunkter från alla matcher som sänds samt även klippa ut innehåll när det händer större nyhetshändelser. Om det händer? Ja, varje säsong händer det.

Om det är något vi på Bandypuls bara blivit vassare och vassare på genom åren som gott så är det den rena nyhetsbevakningen. Därför är vi, och ska så vara, bättre på nyheter än nånsin tidigare. Du som Bandypulsläsare ska inte missa en enda stor nyhet i bandysporten.

Nytt utseende och funktion på sajt och i app. Vi har helt enkelt fräschat till det mesta för ett snyggare utseende och lättare navigation för dig som läsare.

Bandypuls bevakar de flesta elitseriematcherna för herrar med liverapportering och nyheter. Inte alla, men nästan. Även elitserien dam kommer i delar att liverapporteras och bevakas, lite efter matchens tyngd.

Annons

Du som läsare ska alltid känna att det är enkelt att ha dialog med oss på redaktionen. Nyhetstips eller bara rent allmänt snack välkomnas med öppna armar!

Annons

Livesända matcher då? Jo, vi har ju som bekant livesänt totalt 18 försäsongsmatcher för elitlagen. Nu ska vi låta säsongen starta upp, sedan kommer vi framåt att kommunicera vad vi satsar på att livesända under tävlingssäsongen. Som en liten hint: juniorbandy...

Bandypuls redaktion består, utöver mig, av redaktörerna Andreas Tagg, Andreas Hanson och nytillskottet Emelie Nyström som börjar hos oss på måndag. Utöver den kraftiga bandykunskapen så är ju dessa proffs inte direkt några duvungar i sportjournalistiken.

Bandypulsredaktörerna Andreas Hanson, Emelie Nyström och Andreas Tagg monterade på finalarenan 2022, Nya Studenternas. Bild: Bildbyrån

Bandypuls har ögon och öron i så gott som hela bandy-Sverige – delvis tack vare att vi ingår i Bonnier News Local som har lokaltidningar i större delen av riket Sverige.

Hoppas du har sett vår nysatsning på Bandypuls TV? Om inte du har det så kan jag berätta att vi har gjort ex-landslagsmannen och före detta storstjärnan Daniel Andersson till en spelare i vårt lag. Daniel är med som expert varje vecka under säsongen och tycker till om det hetaste som har hänt, händer och kommer att hända.

Veckans lag tas ut hela grundserien för elitserien herrar. Det har vi på Bandypuls kört ett antal säsonger tillbaka – och det är ett innehåll som många läsare brukar uppskatta.

Annons

Allsvenske experten Robin Mårtensson, Bandysurr, kör sina spaningar en gång i veckan från näst högsta serien.

Vi har sändningsrättigheterna i Sverige för bandy-VM i Ryssland, Syktyvkar vår och Irkutsk höst. På ren svenska innebär det att du som Bandypulskund ser mästerskapen live i ditt befintliga abonnemang.

Annons

Förstärkta bevakningar har vi givetvis när matcherna bli större. Så som annandagen, slutspelet, finalhelgen, bandy-VM.

Sedan, givetvis: reportagen, listorna och åsikterna. Vill du läsa en stark sådan förresten? Redaktör Andreas Hanson hade inte mycket till övers för årets upptaktsträff.

Du ser, det var det.

Om jag missat något viktigt i pilarna ovan? Garanterat. Det blir lätt så när innehållet är gigantiskt. Sammanfattningsvis, själva poängen, är att du som bandynörd behöver ha Bandypuls som din dagliga nyhetskälla.

Vi har levererat tidigare, vi levererar i dag och vi kommer fortsätta göra det.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan