Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Vänersborg–Rättvik

Pappa Svensson vann matchen – men fick se sonen jubla mest

Två söner på ena sidan, en pappa på den andra.

Då gick Vänersborg och Anders Svensson vinnande ur matchen – men sönerna fick med sig något att reta honom för resten av livet.

– Det här kommer han att få höra länge, säger Rättviks Oskar Svensson som fick göra sitt första elitseriemål på sin egen pappa.

Anton och Oskar Svenssons Rättvik fick se sig slaget av pappa Anders Svenssons Vänersborg. Men Oskar kunde åtminstone trösta sig med att ha gjort sitt första elitseriemål på sin pappa. Foto: Sebastian Lamotte

Annons

På förhand handlade mycket om snacket inför matchen mellan Vänersborg och Rättvik om målvaktsmatchen mellan Anders Svensson i hemmalaget och sonen Anton i bortalaget. Lite i skymundan hamnade yngsta sonen Oskar, även han i Rättvik.

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy