Annons

Annons

Annons

analysBandy

Robin Mårtensson
Expertens spaningar: Bortaklackar med drag – och frågan vad som driver målvakten

Bortaklackarna har överträffat hemmapubliken i ett flertal matcher och förtjänar att hyllas.

Vår allsvenska expert Robin Mårtensson är tillbaka med veckans spaningar – och ställer sig också frågan vad som driver en tidigare toppmålvakt från elitserien i ett ungt lag i allsvenskan.

Text

Det här är en analys.

Annons

► Nässjö tog ytterligare fina poäng hemma mot Kungälv i fredags. Ett rött kort på Gustav Ek redan i den 28:de matchminuten hjälpte så klart till en del. Det var inte det lilla yxhugget som delades ut.. men visst måste klubban haft en spricka i sig sedan tidigare? Oavsett tyckte jag inte att det var fel av domare Davidsson att ta fram det röda ur sin ficka.

8 krper dag

Digital Premium

Som Digital Premiumkund på Bandypuls får du Sveriges bästa bandybevakning året runt. Initierad nyhetsrapportering, fördjupande reportage, krönikor, liverapporteringar och höjdpunkter från elitserien och mycket mer. Varje vecka under säsong tar vi dessutom ut Veckans lag. Dessutom får du chansen att ta ut ditt eget lag i Bandypuls manager, där du även kan vinna fina priser. \n \n__På vår kundservicesajt kan du göra dina ärenden och få svar på dina vanligaste frågor om din prenumeration. [Till vår kundservicesajt](https://kundservice.bonniernewslocal.se/)__

Visa vad som ingår i Digital

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Liverapporteringar och matchbevakningar
  • Fördjupningar, reportage, listor och krönikor
  • Bandypuls TV med expert Daniel Andersson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan