Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

Vänersborg svar på Motalas kritik – vill inte ändra regelverket: "Bättre att spela klart"

IFK Vänersborg ville skjuta upp kvällens match – och fick gehör hos förbundet. Ordförande Per Ejerhed ger en uppdatering om läget i laget samt sin syn på kritiken om regelverket. Han vill inte se minskade möjligheter att skjuta upp matcher.

– Det är bättre att försöka spela klart elitserien och korta ner slutspelet, i så fall, säger han.

Annons

IFK Vänersborg hoppades på att få onsdagskvällens match mot IFK Motala uppskjuten – och så blev det. Klockan 08.54 skickade tävlingskommittén ut beskedet och därmed har båda klubbarna fått ännu en match till den samling som ska hinna spelas under vad som blir två intensiva månader framöver. För Vänersborg är det dessutom stor risk att man inte får tillbaka spelare i tid till lördagens match mot Edsbyn.

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Ingen bindningstid - säg upp när du vill.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy