Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

Veteraner räddar coronahärjat VIF: ”Extremt många borta”

De senaste matcherna har skador och corona plågat Västanfors IF, som inte klarat av att mönstra ett fullt manskap av egna spelare.

Det har fått den pensionerade kvartetten Andreas Hjulström, Robin Rebermark, Fredrik Andersson och Oliver Sundström att rycka ut till undsättning.

– Vi är jätteglada att de ställer upp. Det är fyra superrutinerade allsvenska bandyspelare som fortfarande är i god form, säger assisterande tränare, Adam Johansson.

Andreas Hjulström, Robin Rebermark, Oliver Sundström och Fredrik Andersson (inte med på bilden) slutade efter den förra säsongen. Men den senaste tiden har de kommit till undsättning för VIF, som haft skador och sjukdomar.

Bild: Rasmus Ellvin, Oliver Åbonde, Arkivbild

Annons

Västanfors IF har under de senaste matcherna varit försvagat på grund av skador och coronasmitta. Det har fått den rutinerade kvartetten Andreas Hjulström, Robin Rebermark, Fredrik Andersson och Oliver Sundström att göra comeback i laget.

Läs vidare med Bandypuls!

7 krper dag

Sveriges ledande bandybevakning. Läs nyheterna, reportagen, krönikorna och listorna – se TV i form av livematcher och magasin för bara 7 kr/dag. Du betalar 199 kr månadsvis.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Lokala nyheter på våra nyhetssajter och via e-tidningarna.
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Till toppen av sidan