Annons

Annons

Annons

Bandy

Juniorelitserien ska avgöras – Bandypuls sänder sista matchen mellan Ljusdal och Vetlanda

Sista omgången och juniorelitserie-säcken ska knytas ihop.

Du som är, eller blir, prenumerant på Bandypuls kan se matchen mellan Ljusdal och Vetlanda live på söndag, med start 11.00.

– Gillar man bandy så är det här ett kanontillfälle att få upp ögonen för morgondagens stjärnor, säger Leo Hägglund, matchkommentator.

Text

På söndag sänder vi Ljusdal mot Vetlanda för dig som är prenumerant.

Bild: Peter Axman, Peter Gustafsson

Annons

Juniorelitserien 2021/2022 ska avgöras. Som en uppladdning inför slutspelet sänder Bandypuls den avslutade matchen mellan Ljusdals BK och Vetlanda BK för dig som är prenumerant på Bandypuls.

På söndag klockan 11.00 är det matchstart och sändningen börjar fem minuter innan.

LIVE-TV söndag 10.55: Ljusdal tar emot Vetlanda i sista omgången av Juniorelitserien – se matchen här

Förra året avbröts juniorelitserien, men så sent som 2020 möttes lagen i semifinal, där Vetlanda BK var det starkare och vann serien över två matcher med totalt 14–8. Senare förlorade man finalen mot Villa Lidköping.

Annons

TV: Återupplev det bästa från SM-finalen 2020

Inbäddat innehåll

Annons

Den här säsongen har Ljusdal haft häng på toppen och utmanade länge Edsbyn om seriesegern. I och med onsdagens resultat, där Edsbyn besegrade Falu BS, försvann de möjligheterna. Istället får man använda söndagens serieavslutning till att slipa på de sista detaljerna inför slutspelet.

Vetlanda kämpar för en topp fyra-placering, och har fortfarande möjligheten att nå den. Två matcher återstår för Smålandslaget, som först möter Rättvik på lördag. Söndagens match kan med andra ord bli helt avgörande för VBK.

– Ljusdal har en stark säsong bakom sig och det ska bli kul att se om Vetlanda har kraften att skaka dem på IP. Kul också att det är en match där det faktiskt finns lite att spela om mer än äran. Gillar man bandy så är det här ett kanontillfälle att få upp ögonen för morgondagens stjärnor, säger Leo Hägglund, som kommenterar matchen på söndag.

Leo Hägglund kommer att kommentera matchen mellan Ljusdal och Vetlanda.

Bild: Peter Axman

Bandypuls chefredaktör, Andreas Tagg, säger så här om matchsändningen:

– Kul att vi kan sända en juniormatch inför slutspelet, vi vet att det uppskattas av våra tittare. Ljusdal har varit ruskigt bra i år och Vetlanda är av tradition en maktfaktor på juniorsidan, det lär bli en sevärd match med några av seriens bästa spelare på isen. Lagen möttes ju faktiskt i semifinal senaste gången det spelades bandy på juniorsidan för två år sen, den gången vann Vetlanda. Nu har styrkeförhållanden ändrats lite även om man aldrig ska räkna ut VBK.

Annons

För att se matchen mellan Ljusdal och Vetlanda måste du vara prenumerant på sajten. Genom att klicka här kommer du direkt till sändningen, där du enkelt kan bli prenumerant, logga in och njuta av rafflande bandyunderhållning.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan