Annons

Annons

Annons

Bandy

ÖSK-tränaren hoppar av – kritiserar sporten han älskar: ”Den cirkusen blir skön att lämna”

Max Eriksson hoppar av.

Nu skickar ÖSK-tränaren en känga till svensk bandy.

– Jag har hållit på med bandy så länge jag kan minnas. Jag älskar sporten, men som det varit på senare år är det för mycket strul runt omkring som tar energi, säger 30-åringen, som varit tränare i gulsvart de senaste åren.

Text

Max Eriksson lämnar ÖSK efter fyra år som tränare, och sporten han sysslat med så länge han minns. Kärleken lever, men han är inte tillfreds med bandyns utveckling i stort.

Bild: Lasse Wirström, Jonas Brännmyr

Annons

För ÖSK är det givetvis ett tungt slag att den unge tränaren väljer att hoppa av. De senaste säsongerna har Max Eriksson och Niclas Holmgren delat tränarskapet i ett ÖSK som både gått upp i och åkt ur elitserien.

8 krper dag

Digital Premium

Som Digital Premiumkund på Bandypuls får du Sveriges bästa bandybevakning året runt. Initierad nyhetsrapportering, fördjupande reportage, krönikor, liverapporteringar och höjdpunkter från elitserien och mycket mer. Varje vecka under säsong tar vi dessutom ut Veckans lag. Dessutom får du chansen att ta ut ditt eget lag i Bandypuls manager, där du även kan vinna fina priser. \n \n__På vår kundservicesajt kan du göra dina ärenden och få svar på dina vanligaste frågor om din prenumeration. [Till vår kundservicesajt](https://kundservice.bonniernewslocal.se/)__

Visa vad som ingår i Digital

Läs Bandypuls med Digital Premium

  • Allt innehåll på Bandypuls.se och i appen.
  • Liverapporteringar och matchbevakningar
  • Fördjupningar, reportage, listor och krönikor
  • Bandypuls TV med expert Daniel Andersson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan