Annons

Annons

Annons

Bandy

Klart: Bandypuls sänder alla Sveriges VM-matcher

Knappt en månad bort.

Nu står det klart att Bandypuls sänder alla Sveriges matcher på i VM i Åby – både dam och herr.

– Häftigt att vi sänder VM igen. Vi har haft ett väldigt stort intresse kring tidigare mästerskap som vi har sänt, säger Andreas Tagg, chefredaktör på Bandypuls.

Text

Bild: Peter Johansson, Svenska bandyförbundet/Gert Holmér

Annons

I månadsskiftet mars-april är det dags för VM. Herrarnas A-VM och dam-VM avgörs i Åby samtidigt. Nu kan Bandypuls berätta att du som är eller blir prenumerant kan se Sveriges alla matcher – direkt här på sajten eller i appen. Matcherna sänds också på Expressen.

– Vi accelererar vår satsning när det gäller sporträttigheter och att addera ett VM till vår portfölj ligger helt i linje med vår strategi att erbjuda sport som engagerar vår publik, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News, som äger Bandypuls.

Fakta

Så ser du VM på Bandypuls

För att se sändningarna på bandypuls.se måste du vara prenumerant på Bandypuls. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på bandypuls.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på bandypuls.se/live och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Världsmästerskapens invigning är tisdagen den 28 mars klockan 17.30, men innan dess hinner herrarnas VM smygstarta med USA–Finland på förmiddagen klockan 10.30 och sedan Norge–Sverige efter lunch klockan 13.30. Finalerna avgörs söndagen den 2 april.

Bandypuls och Expressen sänder exklusivt Sveriges samtliga matcher fram till eventuella finaler, som också sänds på SVT.

– Vi är väldigt nöjda över att återigen samarbeta med Bonnier News. Det är viktigt att Sveriges VM-matcher når så många som möjligt och att sändningarna håller hög kvalité, vilket vi nu säkerställt. Detta kommer att höja feststämningen ytterligare kring mästerskapet, säger Pär Gustafsson, generalsekreterare på Svenska Bandyförbundet.

Fakta

Så spelas Sveriges matcher under bandy-VM

Speltid:
Herr 2x45 min
Dam grupp A & B 2x30 min, match om 3:e pris, semifinaler och final 2x45 min

28 mars
13.30 Norge-Sverige Herr A


29 mars

16.30 Sverige-USA Herr A
19.00 USA-Sverige Dam grupp A


30 mars
19.00 Sverige-Finland Dam grupp A


31 mars
10.00 Sverige-USA Dam grupp A
19.00 Sverige-Finland Herr A


1 april
09.30 Damer grupp B lag 2 - 3, match om 5:e plats
14.00 Damer grupp A lag 2 - 3, Semifinal
16.30 Kazakstan-Sverige Herr A


2 april
07.45 Damer förlorare matchen lag 2/lag 3 - lag 1 Grupp B, match om 3:e pris
10.15 Herr lag 3 - lag 4 match om 3:e pris
13.00 Damer A Final
16.30 Herr A Final

Med reservation för ändringar.

Källa: Svenska Bandyförbundet.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan