Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Aaltonen skriver livstidskontrakt med Bollnäs: "Fanns inget att tveka på"

Bollnäs fortsätter med lagbygget för framtiden.
Nu har den finske landslagsspelaren och trotjänaren Ville Aaltonen skrivit på ett "livstidskontrakt" med klubben.
– Det har inte varit några större funderingar kring det här, säger Aaltonen till Bollnäs hemsida.

Bortsett från en sejour i Ryssland under säsongen 2007-2008 har Ville Aaltonen spelat för Bollnäs sedan 2004.

Den finske lanslagsspelaren har med åren blivit en stor Bollnäsprofil, och nu kommer beskedet att han lovar klubben evig trohet.

Aaltonen har skrivit på ett "livstidskontrakt" som innebär att han så länge som hans bandykarriär fortsätter kommer att spela i Bollnäs, och att han efter det går in i någon typ av ledarroll i föreningen.

– Det har inte varit några större funderingar kring det här. Vi trivs ju bra och har trivts väldigt bra alla år i Bollnäs så det fanns inget att tveka på där. Det känns ju skönt att föreningen vill fortsätta med mig och att de tycker att man kanske har något att ge även efter att man slutat med att spela bandy, säger han till klubbens hemsida.

Han berättar också att det funnits tankar på att åka tillbaka till Finland, men att det i så fall får bli senare i livet.

– Det är väl bara det att åren har rullat på helt enkelt. Tiden har gått alldeles för fort. Vi har en dotter nu som ska börja i sjuan nästa år så man kan inte bara flytta heller. Det krävs att man har en plan för det med arbete vid sidan om och sådant. Det funkar inte att komma på vid vårkanten att man ska flytta hem till Finland, säger Aaltonen.