Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allsvenskan drar igång i helgen – här är de åtta matcherna som Bandypuls livesänder

Sedan tidigare är det klart att Bandypuls har sändningsrättigheterna för hälften av alla matcher som spelas i allsvenskan.
I helgen drar serien igång – här är de åtta matcher vi sänder lördag och söndag.

Allsvenska matcherna som Bandypuls livesänder i helgen

Lördag 21 november

14.00: Katrineholm–Gripen Trollhättan

15.00: Falu BS–Lidköpings AIK

15.00: IFK Rättvik–Åby/Tjureda

16.00: Ljusdals BK–Örebro SK

Söndag 22 november

13.15: Falu BS–Åby/Tjureda

14.00: Västanfors–Örebro SK

15.00: Tillberga–Gripen Trollhättan

15.00: IFK Rättvik–Lidköpings AIK

********

Bandypuls gick tidigare ut med information kring livesändningarna av allsvenskan säsongen 2020/2021. Det som fortsatt stämmer från då är att vi har rättigheterna att sända hälften av alla matcher som spelas i serien, förutsatt att den spelas som planerat är antalet 88 matcher. Nu har det dock hänt en del sedan dess, så därför kan vi bara leverera matcherna stötvis och inte en lista för en längre period.

– Eftersom att det är lite stökigt just nu med lag som inte vill och kan spela så kommer vi bara att släppa bara premiärhelgens livesända matcher, säger Rikard Bäckman, chefredaktör på Bandypuls.

– Men förutsatt att serien fortlöper efter premiärhelgen så kommer vi givetvis köra på med fler livesända matcher, så håll utkik på Bandypuls, fortsätter Rikard Bäckman.

För att kunna se allsvenskan live hos Bandypuls behöver du vara plus premium-kund. Enklaste sättet att bli det är via denna länk på din dator.

Är du plus premium-kund eller papperstidningsprenumerant hos någon av tidningssajterna i Bonnier News Local så ingår Bandypuls i ditt befintliga abonnemang.

Bäst koll på flödet får du som Bandypulskund genom att kika i vår nya LIVE-meny. Den hittar du HÄR.