Tisdag 16 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oskar Lundgren lämnar Katrineholm för Rättvik: "Vet vad som krävs för att vinna allsvenskan"

/

IFK Rättviks andra nyförvärv inför kommande säsong är klart. Det är Oskar Lundgren som lämnar moderklubben Katrineholm för konkurrenterna i allsvenskan.

Annons

Lagbygget fortsätter för IFK Rättvik inför kommande säsong. Forwarden Oskar Lundgren lämnar moderklubben Katrineholm för att möta sin gamla klubb i allsvenskan med Rättvik kommande säsong.

– Det känns jättespännande att vara klar för Rättvik. Jag kände att jag har spelat i samma klubb hela mitt liv och ville ha en förändring och ta nya steg i min utveckling. Att få träna i hall känns ju självklart super kul! Jag kommer bidra med mentalstyrka och även om jag är ung så har jag varit med i elitseriekval och vet vad som krävs för att vinna allsvenskan, säger 21-årige Oskar Lundgren till IFK Rättviks hemsida.

– Jag är en spelare som lever mycket på min fart och som gärna skapar framåt men även som jobbar mycket bakåt, en tvåvägsspelare kan man säga. Men det är framför allt farten som speglar mig.

Under måndagen presenterade Rättvik säsongens första nyförvärv, Jesper Nywertz som varit utlånad från Tillberga till just Katrineholm under säsongen.

Senare samma dag meddelade man även att Henrik Cervin förlängt sitt kontrakt med Rättvik med två år.

► Fler allsvenska bandynyheter hittar du här

Mer läsning