Tisdag 25 september
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stämningen på topp trots att stjärnan fick lämna – PL Citys tränare: ”Vi har fantastiskt kul”

Som sporten tidigare kunde berätta att Shekhovtsov fått lämna så är känslan hos Peace & Love City ändå på topp. Huvudtränaren i klubben Jocke Nyström berättar att laget har en fantastisk lagsammanhållning.

– Vi är gladare än någonsin, säger han.

Annons

På lördag är det äntligen premiär i Allsvenskan norra i bandy och det har Peace & Love City verkligen sett framemot. Laget har inte gjort en enda träningsmatch på sin hemmaborg Tunet och därför är känslan extra speciell.

– Det ska bli en riktigt härlig känsla att få komma ut på den planen igen. Vi hoppas på mycket folk och kul att snön har kommit, säger Jocke Nyström som är huvudtränare i klubben.

Björn Hellman, nyförvärvet som haft skadebekymmer ska enligt honom vara spelklar men Pekka Rintala är fortfarande oklar. Beslut om hans deltagande tas under lördagen.

Målsättningen för säsongen är att ta sig inom topp sju placering och kvalificera sig till superallsvenskan nästa år. Spelsättet väntas bli något annorlunda där Nyström menar på att spelet ska inriktas mer offensivt.

LÄS ÄVEN: Peace & Love City gav inte Falu BS en chans

– Vi ska spela med energi och mycket passningar. Vi har enormt många skridskoskickliga lirare och vi vill ha ett mer offensivt mönster. Helt enkelt spela en roligare bandy.

Han är också nöjd att ha Pelle Fosshaug med i laget som bidrar med sin kunskap och rutin.

– Jag tror att många andra klubbar är avundsjuka på att vi har med honom i vårt lag haha, säger Jocke Nyström med en glad ton.

FAKTA:

Spelare ut: Alexander Sundström, Fredrik Eriksson, Lukas Mårdberg, Max Bergström, Johan Eltin och Filip Bergman.

Spelare in: Björn Hellman, Pekka Rintala, Mattias Karlsson, Felix Hellman och Albin Arisniemi.

Favorit: Ljusdal

Placering ifjol: 7

Mer läsning