Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anfallaren blir kvar i Broberg: "Semifinal är en het önskan"

Jesper Öhrlund blir Broberg trogen.
25-åringen har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig fram till 2019.
– Det känns riktigt bra, säger han till Brobergs hemsida.

Jesper Öhrlund värvades från Örebro SK till Broberg inför säsongen 2011/12. Nu är det klart att han blir kvar i Söderhamnsklubben ytterligare ett tag.

På onsdagen skrev han under ett nytt tvåårskontrakt. En viktig del i beslutet är den nya hallen som kommer att stå klar på Hällåsen lagom till seriestarten i oktober.

– Det är förstås många faktorer som spelar in, men jag kan säga att det känns mycket bra med hallen. Det är en enorm skillnad, att kunna genomföra planerade träningar. Sen är Broberg en förening där det händer massor och det är riktigt roligt att vara med på det, säger han.

Öhrlund spelade mestadels i anfallet, men periodvis även på mittfältet och på 23 elitseriematcher samlade han ihop tio mål och två assist.

– Semifinal är en het önskan. Vi har liksom fastnat i kvarten men vi borde kunna nå längre, säger Öhrlund till Brobergs hemsida.

FAKTA: Kontraktläget i Broberg :

Två år kvar: Jonas Nygren, Fritiof Hagberg, Vadim Arkhipkin, Adam Wijk, Linus Forslund (nyförvärv), Jesper Öhrlund, Ola Grönberg (tränare).

Ett år kvar: Dennis Wasberg, Max Bergström, Joakim Jonsson, Joel Wigren, Martin Söderberg, Erik Jonsson, Jonas Engström, Robin Redin.

Utgående kontrakt: Robert Dammbro, Filip Skoglund, Stefan Larsson, Magnus Fryklund, Mattias Hallberg.

LÄS MER: Ny utmaning lockade Forslund till Broberg: "Klubben vill framåt"

LÄS MER: Moisala håller dörren öppen för Broberg: "Får se vad som är bäst"