Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avslöjar: David Borvall bryter avtalet med IFK Vänersborg: "Signalerna visar nåt helt annat"

David Borvall och IFK Vänersborg bryter samarbetet.
Uppgifterna till Bandypuls bekräftas av målvakten själv.

David Borvall, som värvades från Villa Lidköping inför säsongen 2015/2016, skrev nytt tvåårskontrakt med IFK Vänersborg så sent som i februari.

Nu bryter målvakten avtalet bara några månader senare. Bandypuls nåddes av uppgifterna på torsdagseftermiddagen, och via sms bekräftar målvakten själv att det stämmer.

"Största anledningen till att jag vill bryta är att jag drivs av att spela matcher, vara en tillgång för laget IFK och spela en avgörande roll som målvakt i matcher som står och väger. Vänersborgs signaler till mig har påvisat något helt annat. Tufft beslut, men det känns bra nu när det är definitivt. Skulle vilja ge alla i klubben en stor björnkram, det är en bra förening", skriver han.

LÄS MER: Kimmo Kyllönen lämnar Tellus – klar för Vänersborg: "Handlar inte bara om bandy"

Tidigare i våras stod IFK Vänersborg för en av silly seasons tyngsta värvningar när man värvade finske världsmålvakten Kimmo Kyllönen från Tellus.

Bandypuls har sökt IFK Vänersborgs spelaransvarig Tommy Hjert.

En längre intervju med David Borvall följer under kvällen.