Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avslöjar: Stefan Karlsson kan ta över som tränare i Bollnäs efter Jocke Forslund

Mitt i finaluppladdningen – då pratas det redan om vem som tränar Bollnäs nästa säsong.
– Jag har inte gått in i nån förhandling med nån klubb över huvud taget. Sedan om jag har pratat med folk är en annan sak, säger Stefan Karlsson.

LÄS MER: Karlsson sparkas av Vänersborg

Efter 16 inspelade poäng på 14 matcher sparkade IFK Vänersborg Stefan Karlsson. Det var strax innan jul den förre storförsvararen och förbundskaptenen nåddes av beskedet efter fyra säsonger i klubben.

Nu placeras Söderhamnsbördige Stefan Karlsson i Bollnäs av flera av varandra oberoende källor till Bandypuls.

Bollnäs spelar final och hälsingederby på Tele2 Arena på lördag. Tidigare har Jocke Forslund meddelat att han funderar över sin fortsättning i klubben. Forslund, som pendlar från Sandviken, är nu inne på sin totalt sjätte säsong som tränare i Bollnäs.

Men själv dementerar Stefan Karlsson – som har tränat Broberg, Hammarby och Vänersborg i elitserien – dessa uppgifter:

– Att jag kommer att träna ett finallag kan jag dementera. Jag har inte fört diskussioner med en enda klubb än. Jag har pratat med några stycken, men har inte gått in i nåt konkret så, säger han.

Skulle det vara intressant att träna Bollnäs?

– Man får ta allt under övervägande om man får en konkret förfrågan.

När frågan kommer på tal till Bollnäs klubbchef Robert Lindgren svarar han:

– Haha, det är mycket snack, så kan jag säga.

– Jocke Forslund har ett kontrakt som går ut, och vi för en dialog om det läget. Det finns inget beslut där. Vi ska spela final nu, och allt det ska sjunka in. Jocke går också på högvarv nu inför finalen. Nu ska han bränna av den här säsongen, sen sätter vi oss ner och snackar efter det, säger Robert Lindgren.