Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Backen förlänger med SAIK – stannar i tre år till: "Det var ett enkelt beslut"

Sedan 2009 har Rasmus Forslund varit ett inslag i SAIK:s herrlag.
Nu har han förlängt för ytterligare tre år.
– Nu blir det roligt med Magnus
Muhrén och Magnus Edlund som tränare och att vi får in Säva i laget igen, säger Forslund i ett pressmeddelande.

Läs också: Daniel Berlin väljer mellan SAIK och Bollnäs – tar beslut i veckan: "Handlar inte om ekonomi"

Sedan Rasmus Forslund gjorde sitt första framträdande i Sandviken 2009 har det blivit 223 matcher och 13 mål för backen som fyller 27 i sommar.

Och nu står det alltså klart att Forslund, som även hunnit med ett par sejourer i Skutskär i sin karriär, förlängt sitt kontrakt med klubben över de tre kommande säsongerna.

Nästa säsong blir därmed hans åttonde raka i SAIK:s herrlag.

– Det känns jättebra, jag trivs fantastiskt bra i föreningen så det var ett enkelt beslut, sägerForslund i ett pressmeddelande.

Backen hoppas kunna använda semifinalförlusten mot Edsbyn som tändvätska inför den kommande säsongen, samtidigt som han är hoppfull om att den nya tränarlösningen i klubben gör att laget tar ett steg framåt nästa säsong.

– Nu blir det roligt med Magnus Muhrén och Magnus Edlund som tränare och att vi får in Säva i laget igen. Jag ser fram emot att börja om igen, det ska bli en rolig säsong, säger Forslund.

Läs också: Dennis Henriksen stannar i SAIK – har skrivit tvåårskontrakt