Annons
Vidare till bandypuls.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bäckman: Grattis Villa – fortsätt hänga med oss på Bandypuls även när säsongen är slut

Villa tog SM-guld efter vad som sannolikt var tidernas bästa final mot VSK.
Nu väntar vi spänt på herrfinalen som i sig inte är överraskande men ska bli sjukt spännande när AIK möter Villa.
Glöm inte att fortsätta hänga med oss på Bandypuls även när säsongen är slut – för det finns massor av spänning kvar, skriver utgivaren Rikard Bäckman.

Villa–VSK i damfinalen förra helgen skulle jag vilja ha till att den var tidernas bästa. Det var straffräddningar, dramatik och något oväntade spelare som klev fram på ett imponerande sätt. När domaren Ida Salomonsson väl stack pipan i munnen för att förkunna att säsongen var över stod det 6–3 på tavlan i Recoverhallen. Villa inte bara mästare för första gången i historien på damsidan, utan också efter att ha sopat hem hela säsongen utan en enda torsk.

Värdig vinnare?

Värdig vinnare.

Bandypuls var i den förhoppningsvis tillfälliga finalarenan med en stark uppställning och levererade ett innehåll i samband med finalen som jag hoppas att ni Bandypulsläsare uppskattade.

Vi tänker nämligen göra om det i påskhelgen på herrfinalen. Villa i final för tredje året, AIK i det sammanhanget på herrsidan för första gången sedan Sundsvall brann. Att det är de här två som möts är i sig inte alls överraskande, det är snarare det förväntade, men jäklar vad spännande det ska bli när maskinerna "EP" och Edlund drabbar samman igen. Bland annat.

Du som läsare får givetvis de senaste nyheterna inför finalen, du har möjlighet att chatta med våra redaktörer strax före och under matchen och efteråt få alla texterna, bilderna och det hetaste rörliga innehållet. På det kommer också finalkrönikan.

Förra bandysäsongen avslutades med corona, den här bandysäsongen startades med corona. Det stora kaoset kom först när det skulle spelas semifinalserie. Alla, precis alla, vill och strävar efter att säsongen 2021/2022 skall spelas under mer normala förhållanden med breddserier, ungdomar och allt vad det innebär.

Någon gång kring 18.30-tiden på påskafton tar säsongen slut. Antingen kompletterar Villa upp med ett herrguld och ett ännu större prisskåp i modern tid – eller så stoppar AIK in en pokal som verkligen blänker i sitt.

Jag vill dock försäkra er om att bara för att samtliga isar utom kanske den i Söderhamn smälter så betyder det inte att Bandypuls pausar verksamheten. Bandymatcher spelas under sju månader – men nu när vi inte behöver flänga runt och bevaka dessa öppnar sig andra möjligheter. Bandypuls är aktivt tolv månader per år.

Det vet du som hängt med oss ett tag. Men för dig som kanske är ny så är det beskedet, löftet till dig. Nu ska vi så initierat som bara möjligt rapportera från silly season, som onekligen ser spännande ut ur ett rörelseperspektiv – inte bara i vanlig textform utan också sillychatten och i silly-TV-program. Utöver det tänker vi kika lite närmare på bandyhallarna ur alla perspektiv, intervjua människor som inte är så kända i bandysporten – och så klart alla andra reportage, listor och nyheter.

Fortsätt häng med oss även under sommarhalvåret!

Som bandyälskare kommer du inte ångra det. Ju fler som stöttar oss när det inte är säsong, desto hårdare kan vi satsa när det är säsong.

SILLY SEASON: Här kan du läsa om det senaste som händer på bandymarknaden