Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bandypulsappen fortsätter att göra succé!

/

I en vecka har Bandypulsappen funnits att ladda ner. Och den älskas av bandyfansen. Redan första dygnet hade den laddats ner 1000 gånger, och den trendade snabbt i App Store.

Annons

– Med appen kan vi ge bandyälskarna en ännu mer nära bandyupplevelse, där vi med pushar omgående kan ge fansen senaste nytt om just deras favoritlag, säger sportchef Mattias Wallström.

Läs även: Nu är bandypulsappen här!

Under World Cup i Sandviken gjorde bandypulsappen stor succé. Livekommenterade matcher, livesända kvällsmagasin och en stor mängd artiklar matades ut i appen under hela helgen. Och det var bara början. Under torsdagen sänder Bandypuls den årliga upptaktsträffen från Tele2 Arena och onsdagen den 21 oktober är det dags för uppesittarkväll inför seriepremiären två dagar senare.

– Vi vet att bandyn berör och är älskad av vår publik. En nyckel till det är att våra medarbetare har en passion för sporten bandy, vilket märks i vår bevakning, säger Mattias Wallström.

Det tog inte lång tid innan appen trendade på App Store. I skrivande stund har den toppbetyg och flera användare hyllar den i kommentarsfältet:

"Kanonapp!" – Youmackaflow

"Har längtat efter en bandy app. Nu är den äntligen här!!" – Zooofaaaakkk

"Går att prenumerera på alla lag" skriver användaren Purgamentum under rubriken "Bäst är pusharna".

Har du inte laddat ner bandypulsappen än? Gör det här:

Iphone

Android

Mer läsning