Onsdag 20 februari
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dundersuccé för svältfödda bandyälskare

/

I torsdags släpptes första versionen av Sveriges mest heltäckande app för bandyentusiaster. Bandypuls hade över 500 nedladdningar första kvällen, efter helgen hade det mer än tredubblats.

Annons

– Underbart att se att våra bandyälskare gillar det vi gör. Sen kommer appen att bli bättre och bättre under säsongen. Vi kommer att utveckla den hela tiden, säger Mittmedias sportchef Mattias Wallström.

Ladda ner här: Bandypulsappen för Android

1500 nedladdningar bara till Iphone: så många hade hittat till Bandypulsappen under första helgen sedan den såg dagens ljus. Ytterligare drygt 750 hade laddat ner appen till Android.

Ladda ner här: Bandypulsappen för Iphone

Kanske är Sveriges bandyälskare svältfödda på uppmärksamhet och ett bra nyhetsflöde kring allt bandyrelaterat. Förhoppningen är att Bandypuls ska bli Bandysveriges primära nyhetskälla för allt som rör sporten, därför kommer Mittmedia att göra flera satsningar under säsongen.

– När säsongen börjar kommer vi att uppdatera er om våra bandysatsningar. Bland annat livesänder vi upptaktsträffen den 15 oktober och så har vi uppesittarkväll den 21a, då vi analyserar alla lagen i elitserien, säger Mattias Wallström.

Du kan ladda ner appen här:

Iphone

Android

Läs även: Nu är Bandypuls-appen här!