Onsdag 17 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

19-årige talangen stannar i moderklubben Villa: "Jag är stolt och glad"

/

Stortalangen blir Villa Lidköping trogen.
Martin Karlsson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.
– Jag är stolt och glad över att fortsätta i min moderklubb, säger 19-åringen.

Annons

Villas lagbygge inför nästa säsong fortsätter att ta form. Senaste namnet som är klar för spel i Lidköping 2016/17 är stortalangen Martin Karlsson.

19-åringen klev den gånga säsongen in och tog en ordinarie plats på Villas stjärnspäckade mittfält – någonting som han i en lång intervju med Bandypuls beskrev som "lite overkligt".

Läs mer: Här är supertalangen som tagit en plats bland Villas stjärnor: "Det är lite overkligt"

Nu är det klart att Karlsson blir moderklubben trogen, då Karlsson har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med laget. Årets SM-final gav, trots förlusten mot VSK, blodad tand och nu hoppas han få vara med om att spela hem klubbens första och historiska SM-guld.

– Jag är stolt och glad över att fortsätta i min moderklubb. Den stora drivkraften har hela tiden varit att fortsätta och få vara med om att ta hem föreningens första SM-guld, säger Karlsson till Villa Lidköpings hemsida.

Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson gläds över att talangen är klar för fortsatt spel.

– Han blir en viktig kugge i vårt fortsatta lagbygge. Det är en kille från vår egen bandyskola som utvecklats hela tiden och som den senaste säsongen tog steget att etablera sig i A-laget med mycket speltid som följd, säger Johansson till hemsidan.

Mer läsning