Onsdag 14 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andreasson tecknar nytt flerårskontrakt med Villa: "Helt rätt att förlänga på längre sikt"

/

Martin Andreasson stannar kvar i Villa Lidköping.
Den 29-årige backen har skrivit på ett nytt flerårskontrakt.
– För mig känns det helt rätt att förlänga på lite längre sikt, säger han.

Annons

Martin Andreasson är inne på sin andra säsong med Villa, sedan han anlände från GAIS. Och den 29-årige backen trivs bra i Lidköping, så pass bra att han har skrivit på ett nytt treårskontrakt.

Villa Lidköping har i år fått ordning på defensiven och har släppt in minst mål av samtliga lag i elitserien. Där är högerbacken Andreasson en viktig kugge.

– Martin är starkt bidragande orsak till vårt starka försvarsspel. Han är lojal och omtyckt och vi är mycket glada över att Martin valt att skriva på ett långt kontrakt, säger Villas Lidköpings klubbchef Jonas Johansson till klubbens hemsida.

LÄS MER: Bandypuls utser Veckans lag: "En av kuggarna som håller ihop Villas försvar"

Även Martin Andreasson var nöjd när förlängningen var klar. Och lite extra glad är han över att kontraktet sträcker sig över flera säsonger.

– För mig känns det helt rätt att förlänga på lite längre sikt. Jag trivs väldigt bra både i föreningen och Lidköping och det är här jag ser möjligheterna att få spela de stora bandymatcherna även kommande säsonger, säger Andreasson till Villas hemsida och fortsätter.

– Att jag valde Villa har jag aldrig ångrat. Här finns de bästa förutsättningarna i hela bandy-Sverige.

Närmast efter VM-uppehållet väntar en slutspurt av elitserien, där andraplacerade Villa med största sannolikhet främst får rikta in sig på att hålla Bollnäs och Sandviken bakom sig i tabellen.

LÄS MER: Uttagen i Veckans lag för tredje gången: Landets mest förbannade försvarare

– När serien avslutas efter VM hoppas vi givetvis på att vara bland de två främsta och därmed ge oss de bästa förutsättningarna inför kommande slutspel, säger Andreasson.

Mer läsning