Onsdag 14 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arkhipkin taggar upp

/

Matchen mot Sandviken blev inte vad han hade tänkt sig.
Nu vill Vadim Arkhipkin att Broberg taggar upp inför derbyt.
– Det är dags för oss att kliva fram på hemmaplan.

Annons

Första matchen efter landslagsuppehållet blev en dyster historia för Broberg. Det slutade med klara 2–9 i baken på bortaplan i onsdags.

– Klart att det var tungt. Men samtidigt är Sandviken ett bra lag och därför ligger de etta just nu. Jag känner personligen att det inte var min bästa match. Vi kan prestera mycket bättre och det kommer att krävas mot Bollnäs, säger mittfältsmotorn Vadim Arkhipkin.

Derbymotståndarna ligger dessutom före Broberg i tabellen. En poäng skiljer lagen åt inför fredagskvällens match i Söderhamn.

– Det är klart att blir ännu mer laddat när det är ett derby, speciellt mot Bollnäs. Det ska bli kul och förhoppningsvis med mycket folk på läktarna.

Och Broberg är där för att bidra till festligheterna,

– Vi är ute efter revansch och det är säkert också Bollnäs efter förlusten mot Hammarby. Det är dags för oss att kliva fram på hemmaplan och göra en bra prestation, säger Arkhipkin.

Vad blir viktigt mot Bollnäs?

– Vi tänker mest på vad vi ska göra. För det första måste alla jobba för varandra till 100 procent. Får vi igång det så blir det bra. Mot Sandviken var vi inte riktigt där, säger Arkhipkin.

Mer läsning