Torsdag 18 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bandypuls prisas på Bandygalan

Bandypuls tilldelas Årets PR-pris på Bandygalan 2015.

Annons

Efter SM-finalen mellan Sandviken och Västerås SK på lördag hålls årets upplaga av Bandygalan på Annexet i Stockholm. Där kommer bland annat Årets spelare på herr- och damsidan att presenteras.

På torsdagen meddelade Svenska bandyförbundet att Bandypuls kommer att tilldelas Årets PR-pris på galan.

"Bandypuls ligger i framkant när det gäller bevakning av bandy. Genom sina intressanta reportage, matchartiklar och inte minst sina fantastiska webbsändningar har man skapat en naturlig samlingsplats på nätet för alla bandyintresserade. Deras arbete kännetecknas av kontinuitet, kvalité och kunnande. Spindeln i nätet är den ständigt uppdaterade och karismatiske redaktören Christoffer Million", lyder motiveringen till priset.

– Jag är både glad och stolt över att Bandypuls får det här priset. Alla bandymedarbetare har gjort ett hästjobb under hela säsongen och det här priset kunde inte vara mer välförtjänt, säger Christoffer Million.

– Arbetet som redaktör för sajten har varit ett heltidsjobb och mer därtill, men det har varit värt varenda timme för all uppskattning som Bandypuls fått runt om i Sverige.

Christoffer Million riktar också ett tack till MittMedia som valt att storsatsa på bandy.

– Inget annat medieföretag är i närheten av samma bevakning – något som också gett resultat med miljontals sidvisningar på Bandypuls.se. Det känns som att vi redan nu har etablerat något stort, men vi vill bli ännu större och ännu bättre. Vi är stolta, men inte nöjda.

Bandypuls startade i samband med elitseriestarten 2013/2014 och innehöll då hälsingelagen Bollnäs, Broberg, Edsbyn och Ljusdal. Den här säsongen har även Sandviken tagit plats på Bandypuls då även Gefle Dagblad och Arbetarbladet ingår i MittMedia.

Mer läsning