Lördag 17 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs förlänger med talanger

Nya tvåårskontrakt för Jens Lindgren och Jonatan Sundberg.

Annons

I måndags blev det klart att 20-årige Jonatan Sundberg förlänger kontraktet med Bollnäs. Anfallaren har fått sparsamt med speltid i a-laget den här säsongen, men vräkte in mål i division 1 norra. På 14 matcher gjorde han 57 mål och 15 assist.

– Att föreningen tror på mig och ger mig ett tvåårskontrakt känns riktigt bra. Bollnäs är ju laget i mitt hjärta och det känns riktigt bra att få fortsätta vara med på resan som vi började inför den här säsongen, säger han till bollnasbandy.se.

Under onsdagen blev det även klart att 20-årige Jens Lindgren stannar i Bollnäs. Mittfältaren har haft en tung säsong med höftproblem. Hans sista match för säsongen blev derbyt mot Edsbyn (1–3-förlust) den 29 november.

– Det känns bra att få visa vad man går för efter denna skadefyllda säsong, säger Jens Lindgren till bollnasbandy.se.

– Jag ska opereras i april. Det är några benbitar som ska tas bort och efter det blir det rehab, men det ska bli bra efter operationen.

Klubbchefen Robert Lindgren är nöjd över att ha knutit upp två egna produkter inför kommande säsonger.

– Jag säger som jag sagt tidigare att det är helt enligt vår plan att förlänga och bygga med våra egna produkter. Det här känns jättebra, säger han till klubbens hemsida.

Mer läsning