Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brodén redo för mötet mot gamla klubben: "Det ska bli kul att träffa alla"

Magnus Brodén slipar på SAIK:s spel och nu väntar Hammarby – som Brodén tränade i vintras.
– Jag känner många av killarna men eftersom det är en träningsmatch är det inget speciellt mer än att det ska bli kul att träffa alla, säger han.

Annons

Det är dags för SAIK:s andra träningsmatch och motståndet står Hammarby för.

Vad tror du om ditt förra lag?

– De har väldigt många bra spelare, en ny tränare som säkert har ändrat mycket sedan jag var där och det är ett väldigt bra lag som säkert blir tufft att möta, säger Brodén.

Sedan mötet mot Bollnäs har man i laget pratat om bristen på jämnhet som var i den matchen och hur man ska göra för att kunna prestera på topp hela matchen nu mot Hammarby.

Men Brodén menar också att det är viktigt att ha tålamod såhär tidigt på säsongen.

– Det är bara vår andra träningsmatch och då får man ha lite förståelse för att det kan vara en del upp och ner för så är det ofta under försäsongen, men vi ska försöka göra allt vi kan för att spela 90 riktigt bra minuter, säger han.

Det är dags för SAIK att ta sig an Hammarby.

Hur känns det annars med spelet?

– Det känns som att vi är på rätt väg. Vi har ett spel som jag absolut tror kommer att fungera framöver och vi jobbar på detaljer just nu.

Truppen kan han ta ut nästan precis som han vill eftersom SAIK just nu är skonade från skador, förutom på Daniel Bäck som fortfarande vilar från match men som är med på träningarna.

– Vi är helt skadefria förutom Daniel som har en bit kvar till match , säger Brodén.

SAIK:s startelva

Joel Othén - Ted Haraldsson, Rasmus Forslund, Linus Pettersson, Joakim Bergman, Niklas Gälman - Dennis Henriksen, Alan Dzhusoev - Erik Pettersson, Daniel Mossberg och Christoffer Edlund.

Mer läsning