Måndag 19 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ehn i valet och kvalet

/

Från Edsbyn till Ljusdal mitt under säsongen.
Nu står anfallaren Robin Ehn utan kontrakt.
Hetast i jakten på hans signatur är LBK:s allsvenska konkurrent.
– Rättvik ligger på rätt hårt, säger 26-åringen.

Annons

I mitten av januari blev Robin Ehn klar för Ljusdal efter att inte ha fått tillräckligt med speltid i moderklubben Edsbyn.

Nu står anfallaren, som även spelat i Bollnäs, utan kontrakt. Avtalet med Ljusdal gick ut sista mars. Vilken som blir hans nästa klubbadress är oklart.

– Jag vet faktiskt inte så mycket om jag ska vara ärlig. Jag har pratat lite med Ljusdal, men nu har jag inte hört något på två-tre veckor. Och så har jag hört lite med en annan klubb också, men det är väl det som är, säger Robin Ehn.

Rättvik?

– Ja. Rättvik ligger på rätt hårt och de har ju hall också. Men som det är för mig nu står det ungefär lika mellan Ljusdal och Rättvik.

Vad vill du själv i den bästa av bandyvärldar?

– Man vill väl spela i elitserien, men som det är nu finns inte så många alternativ. Man är för dålig helt enkelt, säger Robin Ehn med ett skratt.

Trots att bud från elitserien saknas och alternativen överlag är få har den rivige anfallaren inga planer på att sluta.

– Det var lite i fjol som jag kände att man kanske skulle lägga av, men sedan fick man suget att köra igen. Det känns inte som att man är färdig riktigt än, jag är bara 26 år ändå, säger Robin Ehn, som vill bestämma sig om framtiden så snart som möjligt.

– Jag har kört i gång träningen själv, men i början av juni vill man ha något klart.

Robin Ehn gjorde fyra mål på åtta matcher innan han lämnade Edsbyn för Ljusdal. I LBK gjorde anfallaren två mål och två assist på sju seriematcher. På sex kvalmatcher noterades han för ett mål och två assist.

Mer läsning