Tisdag 23 oktober
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Falk uppvaktas av Vänersborg: "IFK är en klubb jag alltid vill spela i"

Målvaktstalangen Martin Falk kan vara på väg bort från Sandviken. Enligt TTELA uppvaktas han av moderklubben IFK Vänersborg.

Annons

Martin Falk.

För ett par veckor sedan blev det klart att stjärnmålvakten Joel Othén återvänder till Sandviken efter tre säsonger som proffs i ryska Neftyanik.

Värvningen sätter jättelöftet och tidigare förstemålvakten Martin Falk i en besvärlig sits. Redan samma dag som Joel Othén blev klar för Sandviken uttalade sig 21-åringen till Bandypuls:

– Det är ganska tydligt. Skriver man tre år med honom ser man ingen framtid med mig, sa han bland annat.

Nu kan Martin Falk vara på väg till IFK Vänersborg, klubben där han fostrades. Enligt TTELA är han redan på plats hemma hos föräldrarna i Brålanda två och en halv mil utanför Vänersborg. En träff med IFK Vänersborg är inbokad innan målvakten reser norrut på torsdagen.

– Men jag räknar inte med något till nästa säsong, de har ju redan två målvakter, säger Martin Falk till TTELA, och öppnar samtidigt för att skriva på om klubbens spelaransvarige Tommy Hjert presenterar ett kontraktsförslag.

– IFK är en klubb jag alltid vill spela i.

Till TTELA säger Martin Falk också att han är öppen för det mesta gällande sin bandyframtid. Men en klubb räknar han bort direkt.

– Jag kommer att titta på allt förutom Kalix, det är för jävla kallt.

Målvaktssituationen i IFK Vänersborg består i dag av 26-årige David Borvall, som värvades från Villa Lidköping inför säsongen som gick, och talangen Marcus Johansson.

Mer läsning