Fredag 16 november
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Forslund efter mötet med Bajen: "Jag visste det skulle vara segt"

/

Bollnäs slog Hammarby med 4–2 i fredagens träningsmatch i Göransson Arena.
Och tränaren Jocke Forslund var nöjd med speciellt en sak.
– Jag hade ett trött lag, och ändå vinner vi säkert, säger han.

Annons

Mötet med Hammarby var Bollnäs sjätte match på tio dagar. Och sånt sätter sina spår i benen. Men trots det så kunde Bollnäs rätt komfortabelt slå Hammarby med 4–2, där Bajens sista reducering kom på tilläggstid.

– Jag visste att det skulle vara lite segt. Så med tanke på det är jag nöjd med hur vi genomför matchen. Vi brukar ha svårt mot Hammarby, men i dag vann vi på ett säkert och bra sätt utan att ha rätt tryck i grejorna, säger Jocke Forslund.

– Vi kom till korta mot dem föra året, så det är skönt att veta att vi tar dem om vi gör det tillsammans.

Dessutom kunde Bollnästränaren njuta av några fina mål. 2–1 exempelvis när Daniel Berlin med kraft och finess bröt igenom, eller 3–1 när Berlin var siste man på bollen och drog två försvarare efter ett anfall han och Per Hellmyrs iscensatt långt ner på egen planhalva.

– Våra mål var fina. De hade en egen historia. Och vårt 4–1 var snyggt när Ståhl (Markus) får ett lyft från Hellmyrs, säger Jocke Forslund, som gillar det han ser från just Ståhl.

– Det är bra för honom att få koncentrera sig på att vara anfallare även om han är allround och kan spela på de flesta positioner. Man måste ha nån sån spelare i ett lag.

Nu väntar två veckors hårdträning innan Bollnäs möte Neftyannik i en träningsmatch. Därefter gör laget entré i World Cup.

Mer läsning